BBQ Chicken Burger London style

Månedens udvalgte

Ingredienser

  • 4 g SWEET POTATOBUN
  • 200 g salat
  • 200 g sprødt kyllingeskind

BBQ Kylling

  • 10 stk kyllingebryst af 100-120 g

BBQ

  • 20 g paprika
  • 20 g sukker
  • 2 fed olie
  • 1 spsk Salt
  • 2 spsk tomatpuré

Syltede rødløg

  • 300 g rødløg skåret i tynde skiver
  • 2 dl eddike
  • 2 dl sukker
  • lidt Salt

Dijonmayo

  • 4 spsk Dijonsennep
  • 2 dl mayo
  • 1 tsk eddike

Fremgangsmetode

BBQ kylling
Bland alle ingredienser til BBQ sammen, vend det sammen med kyllingebrystfileterne og lad det trække i min. 1 time.

Steges på en varm pande ca. 4 min. på hver side. Skæres i 3 stykker på skrå.

Syltede rødløg
Kog eddike og sukker op og tilsæt løg. Koges i 1 min., hæld på patentglas, læg låg på og stil dem på køl.

Dijonmayo
Bland alle ingredienser sammen.

 

Anretning

  1. Tø brødene efter anvisning og rist bollerne i lidt smør på skærefladerne, inden burgerne samles.
  2. Smør over- og underboller med dijonmayo.
  3. Fordel salat og syltede rødløg på underbollerne.
  4. Anret med 3 kyllingestykker.
  5. Læg overbollerne på.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Lantmännen Unibake/Schulstad Bakery Solutions

Oensvej 28
8700 Horsens
Danmark
Tlf: 76284999

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.