Ingredienser
- 10 g Brioche burgerbolle
- 100 g koriander
- 1 stk rødløg i ringe
Chili mayonnaise
- 2 stk æggeblomme
- 1 tsk sennep
- 1 tsk æblecidereddike
- 2 dl god olie
- 1 tsk stødt chili
- salt og peber fra kværn
Sprøde kyllingebøffer
- 1,5 kg hakket kylling
- 4 fed presset hvidløg
- 2 stk chili finthakket
- 2 spsk friskpresset limesaft
- 3 stk forårsløg finthakket
- 1 stk løg finthakket
- 1 bdt koriander finthakket
- 4 spsk lys soya
- 2 spsk fiskesauce
- 2 tsk sukker
- olie til stegning
Syltede gulerødder og kinaradiser
- 5 stk Gulerod i tynde strimler
- 1 bdt kinaradise i strimler
- 1 dl sukker
- 1 dl æblecidereddike
- salt og peber
Fremgangsmetode
Chili mayonnaise
Pisk æggeblommer, sennep og eddike sammen og tilsæt olien lidt ad gangen.
Sprøde kyllingebøffer
Bland alle ingredienser godt sammen og form og hak 10 bøffer her af. Steg bøfferne på grillpande eller over grill.
Syltede gulerødder og kinaradiser
Bland sukker, eddike, salt og peber sammen i en gryde og giv det et kort opkog. Tilsæt gulerødder og kinaradiser og lad det trække i minimum en time på køl.
Byg burgeren
Lun brødene i en ovn efter anvisning, kør dem igennem en båndrister eller varm dem i en brødrister.
Smør bollerne med chili mayo og fyld med koriander og kyllingebøffer, top op med syltede gulerødder og radiser og slut af med rødløg.
TIP! Banh Mi burgeren kan serveres med: Mos, fritter, chili fritter, rodfrugtfritter elle chips, friturestegte løgringe, tortilla chips, eller en god salat.
Har du spørgsmål til indholdet?
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Lantmännen Unibake/Schulstad Bakery Solutions
Oensvej 28
8700 Horsens
Danmark
Tlf: 76284999