Braiseret Grisekæbe Burger

SERVERING

10 stykker

Ingredienser

  • 10 g POTATO BURGER BUNS
  • 200 g salat

Grisekæber

  • 1,5 kg svinekæbe
  • 1 dl rødvin
  • 1 dl vand
  • 2 tsk Salt
  • 1 dl fløde
  • 10 g rosmarin
  • 10 g timian

Syltede rødløg

  • 300 g rødløg skæres i tynde skiver
  • 2 dl eddike
  • 2 dl sukker
  • lidt Salt

Ristede løg

  • 2 stk løg skæres i tynde skiver
  • 1 dl øl
  • 2 spsk mel
  • 1 tsk Salt

Dijonmayonnaise

  • 2 stk æggeblomme
  • 2 dl olie
  • 1 spsk eddike
  • 2 spsk Dijonsennep
  • salt og peber

Fremgangsmetode

Grisekæber

  1. Rens kæberne for hinder og brun dem af ved høj varme i en gryde. Tilsæt krydderier og rør lidt rundt. Tilsæt rødvin og vand og kom låg på, skru ned på lav varme og lad det simre i 30 min.
  2. Tilsæt fløde og lad det koge ind og blive let karamelliseret.

 

Syltede rødløg

  1. Kog eddike og sukker op og tilsæt løg. Koges i 1 min., hæld på patentglas, læg låg på og stil dem på køl.

 

Ristede løg

  1. Bland mel og øl, vend det rundt med løgringene.
  2. Kom det i friture, til det har en gylden farve.

 

Dijonmayonnaise

  1. Pisk æggeblommer, eddike og sennep til ca. dobbelt størrelse, tilsæt olie lidt af gangen og smag til med salt og peber.

 

Anretning

  1. Tø brødene efter anvisning.
  2. Smør over- og underboller med dijonmayonnaise.
  3. Fordel salat på underbollerne.
  4. Anret med stykker af grisekæber.
  5. Fordel syltede rødløg og ristede løg ovenpå og læg overbollerne på.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Lantmännen Unibake/Schulstad Bakery Solutions

Oensvej 28
8700 Horsens
Danmark
Tlf: 76284999

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.