Gulerodshummus med citron og dildfrø
SERVERING
10 portioner
Pynt
Energiindhold for hele retten: 2370 kJ
Energifordeling:
Fiber: 14.2 g
Protein: 30 %
Kulhydrat: 38 %
Fedt: 32 %
Læg gulerødderne på et stykke alufolie og fordel smør og salt herpå. Pak alufolien godt omkring gulerødderne og bag dem i ovnen til de er helt møre. Lad gulerødderne køle helt af og kom dem i en foodprocessor. Blend et øjeblik til gulerødderne er finthakkede. Tilsæt skyr, citronsaft og dildfrø og blend til blandingen er helt glat. Smag til.
Pynt med dildkviste og server.
Ca. ½ time ved 200° – varmluft.
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000