Fremgangsmetode

Udskriv
Læg gulerødderne på et stykke alufolie og fordel smør og salt herpå. Pak alufolien godt omkring gulerødderne og bag dem i ovnen til de er helt møre. Lad gulerødderne køle helt af og kom dem i en foodprocessor. Blend et øjeblik til gulerødderne er finthakkede. Tilsæt skyr, citronsaft og dildfrø og blend til blandingen er helt glat. Smag til.
Pynt med dildkviste og server.

Bagetid

Ca. ½ time ved 200° - varmluft.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 2370 kJ

Energifordeling:

Fiber: 14.2 g
Protein: 30 %
Kulhydrat: 38 %
Fedt: 32 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Pynt

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.