Gulerodshummus med citron og dildfrø

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 6 g Groft salt
  • 500 g Gulerod
  • 15 g friskpresset citronsaft
  • 300 g Arla® Skyr 0,2%
  • 20 g Lurpak® smør
  • 1 tsk knuste dildfrø

Pynt

  • dildkvist

NÆRINGSINDHOLD

Energiindhold for hele retten: 2370 kJ

Energifordeling:

Fiber: 14.2 g
Protein: 30 %
Kulhydrat: 38 %
Fedt: 32 %

Fremgangsmetode

Læg gulerødderne på et stykke alufolie og fordel smør og salt herpå. Pak alufolien godt omkring gulerødderne og bag dem i ovnen til de er helt møre. Lad gulerødderne køle helt af og kom dem i en foodprocessor. Blend et øjeblik til gulerødderne er finthakkede. Tilsæt skyr, citronsaft og dildfrø og blend til blandingen er helt glat. Smag til.

Pynt med dildkviste og server.

Bagetid

Ca. ½ time ved 200° – varmluft.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.