Kefirsorbet med marengs

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

Marengs

  • 2 g citronsaft
  • 150 g flormelis
  • 90 g æggehvide
  • 0,3 g havsalt

Kefirsorbet

  • 1000 g ESSENS Kefir
  • 325 g vand
  • 325 g sukker
  • 6 g husblas

Pynt

  • havsalt
  • frisk timianblad

NÆRINGSINDHOLD

Energiindhold for hele retten: 11050 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0.4 g
Protein: 7 %
Kulhydrat: 79 %
Fedt: 14 %

Fremgangsmetode

Marengs

Bland ingredienserne sammen og pisk til de er faste. Smør marengs ud på bagepapir (ca. 1 cm tykt) og bag marengsen. Lad det køle af på en rist.

Kefirsorbet

Læg husblassen i blød i ca. 10 min. Bring vand og sukker i kog og kog indtil sukkeret er opløst. Smelt husblassen i sukkerlagen og lad den køle lidt af (ca. 40°) Bland sukkerlagen med kefir og kør ismassen i en ismaskine i ca. 1 time – eller til den er fast. Kom isen i en beholder og stil den tildækket i fryseren til servering.

Server kefirsorbeten med marengs. Pynt med havsalt og timianblade.

Bagetid

Ca. 4 timer ved 90° – traditionel ovn.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.