Gulerodssorbet med hvid chokolade og kefir

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

Hvid chokolade med kefir

  • 150 g Arla Harmonie® økologisk piskefløde 38%
  • 300 g ESSENS Kefir
  • 10 g fintrevet limeskal (usprøjtet)
  • 350 g hvid chokolade

Gulerodssorbet

  • 350 g vand
  • 350 g sukker
  • 6 g husblas
  • 15 g limesaft
  • 200 g appelsinjuice
  • 650 g gulerodsjuice

Hertil

  • sprød småkage , fx tuille

NÆRINGSINDHOLD

Energiindhold for hele retten: 18690 kJ

Energifordeling:

Fiber: 5.6 g
Protein: 2 %
Kulhydrat: 60 %
Fedt: 38 %

Fremgangsmetode

Hvid chokolade med kefir

Smelt den hvide chokolade og fløde over vandbad. Rør blandingen glat og lad den køle af til ca. 40°. Rør kefir og limeskal heri og stil cremen tildækket i køleskabet i mindst 4 timer.

Gulerodssorbet

Læg husblassen i blød i ca. 10 min. Smelt sukker og vand ved jævn varme og smelt den udblødte husblas heri. Tilsæt gulerods- og appelsinjuice og limesaft. Smag til og kør sorbeten i en ismaskine i ca. 1 time. Stil den herefter i fryseren til isen er fast. Anret en kugle is på cremen og server med en lille sprød kage til.

Tip

Server denne ret som en lille predessert.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.