Gulerodssorbet med hvid chokolade og kefir
SERVERING
10 portioner
Hvid chokolade med kefir
Gulerodssorbet
Hertil
Energiindhold for hele retten: 18690 kJ
Energifordeling:
Fiber: 5.6 g
Protein: 2 %
Kulhydrat: 60 %
Fedt: 38 %
Smelt den hvide chokolade og fløde over vandbad. Rør blandingen glat og lad den køle af til ca. 40°. Rør kefir og limeskal heri og stil cremen tildækket i køleskabet i mindst 4 timer.
Læg husblassen i blød i ca. 10 min. Smelt sukker og vand ved jævn varme og smelt den udblødte husblas heri. Tilsæt gulerods- og appelsinjuice og limesaft. Smag til og kør sorbeten i en ismaskine i ca. 1 time. Stil den herefter i fryseren til isen er fast. Anret en kugle is på cremen og server med en lille sprød kage til.
Server denne ret som en lille predessert.
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000