Couscous med stegte æbler, valnødder og cremet flødedressing

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 400 g grøntsagsbouillon
  • 400 g couscousgryn evt. fuldkorn

Stegte æbler

  • 25 g Arla Harmonie® økologisk smør
  • 300 g æble - skåret i både
  • 3 g knuste korianderfrø
  • 3 g Groft salt
  • friskkværnet peber
  • 50 g grofthakkede valnød
  • 20 g finthakket bredbladet persille
  • 100 g finthakket rødløg
  • 100 g babyspinatblade

Cremet flødedressing

  • 150 g Arla Harmonie® økologisk piskefløde 38%
  • 25 g æblecidereddike
  • 20 g flydende honning
  • 3 g Salt

NÆRINGSINDHOLD

Energiindhold for hele retten: 11720 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 9 %
Kulhydrat: 53 %
Fedt: 38 %

Fremgangsmetode

Kog grønsagsbouillonen op og overhæld couscousgrynene med den. Lad couscousgrynene trække under låg i ca. 15 min. Rør grynene fra hinanden med en gaffel og lad dem afkøle let.

Stegte æbler

Drys æblerne med koriander og steg dem let møre i smør – ca. 3 min. Lad æblerne køle af.

Bland couscousgryn, æbler, persille, rødløg, salt og peber godt sammen. Vend forsigtig babyspinatbladene i salaten og drys valnøddekerner over.

Cremet flødedressing

Pisk fløde, honning, æblecidereddike og salt sammen til en cremet konsistens.

Anret couscosus-salaten i et stort fad og fordel flødedressingen henover.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.