Salat af ristede rosenkål, appelsin og sprængte andelår

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

Sprængte andelår

  • 20 g hvidløg
  • 10 g sukker
  • 3 g laurbærblad
  • 20 g Salt
  • 10 g frisk rosmarinblad
  • 10 g frisk timianblad
  • 3 g hele enebær
  • 10 g sort peberkorn
  • 1 kg hele andelår med skind
  • friskkværnet peber
  • 20 g olivenolie
  • 500 g rosenkål - skåret i halve eller kvarte afhængigt af størrelsen
  • 10 g Salt
  • 20 g hakkede frisk timianblad

Dressing

  • 100 g Arla Harmonie® økologisk piskefløde 38%
  • 10 g Dijonsennep
  • 20 g pære- eller æbleeddike
  • 3 g Salt
  • 2 g appelsinskal (usprøjtet)
  • 200 g romainesalat eller hjertesalat skåret på langs i 8 stykker
  • 100 g appelsin - skåret i fileter
  • 100 g tyttebær vendt med 20 g sukker

NÆRINGSINDHOLD

Energiindhold for hele retten: 6320 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 28 %
Kulhydrat: 23 %
Fedt: 49 %

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.