Torskerognsmousse på rugbrød med sprøde tynde skiver radise og agurk
SERVERING
10 portioner
Tilbehør
Energiindhold for hele retten: 7790 kJ
Energifordeling:
Fiber: 0 g
Protein: 19 %
Kulhydrat: 53 %
Fedt: 28 %
Kog den friske torskerogn i vand, salt og eddike i 5-10 min. Lad den køle af i væden – og gerne natte over. Fjern hinder og skind og mos torskerognen forsigtigt, så æggene falder fra hinanden.
Hak kapers, drueagurk og løg fint i en foodprocessor og kom det i en skål. Bland med sennep, fløde, mayonnaise, citronskal, -saft og dild. Vend gulerødder, agurk og radiser i – gem et par skefulde grønsager til pynt, evt. skåret i ultra tynde skiver og lagt i isvand, til de krøller flot op. Smuldr torskerognen i dressingen og vend det hele forsigtigt sammen. Smag til med salt, peber og citronsaft.
Server som kold salat på rugbrød eller groft brød eller som sandwichfyld.
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000