Tomat- og knoldsellerisalat med flødevinaigrette

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 1 g knoldselleri - skåret i stave
  • 6 g Groft salt

Flødevinaigrette

  • 200 g Arla Harmonie® økologisk piskefløde 38%
  • 4 g Groft salt
  • friskkværnet peber
  • 24 g Dijonsennep
  • 16 g hvidvinseddike
  • 20 g grofthakkede, ristede mandel
  • 1 kg tomat - skåret i tern
  • 25 g klippet karse

NÆRINGSINDHOLD

Energiindhold for hele retten: 5900 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 10 %
Kulhydrat: 32 %
Fedt: 58 %

Fremgangsmetode

Drys selleristavene med salt og bag i ovnen til de er let gyldne.

Flødevinaigrette

Pisk fløde, sennep, eddike, salt og peber sammen.

Anret de bagte selleristave og tomater lagvis i et fad. Hæld flødevinaigretten over og pynt med mandler og karse.

Bagetid

Ca. 25 min. ved 200°.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.