Stegte butterbeans, grøn chili, palmekål og ostecreme
SERVERING
10 portioner
Dagen før
Ostecreme
Energiindhold for hele retten: 12400 kJ
Energifordeling:
Fiber: 0 g
Protein: 19 %
Kulhydrat: 39 %
Fedt: 42 %
Læg bønnerne i blød i koldt vand indtil næste dag.
Hæld bønnerne til afdrypning og kog dem i letsaltet vand, til de er møre. Lad halvdelen af olien blive varm i en pande og steg de kogte butterbeans i små portioner, til de bliver lysebrune og får en stegt overflade. Krydr med halvdelen af ingefær, hvidøg, chili, spidskommen og salt.
Lad resten af olien blive varm i en anden pande og steg porrer, palmekål, resten af ingefær, hvidøg, chili, spidskommen og salt, i ca. 6 min. – eller til kålen er mør. Tilsæt evt. lidt vand undervejs, hvis kålen er meget grov. Tilsæt bønnerne og smag til med salt og peber. Lad retten køle af.
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000