Stegte butterbeans, grøn chili, palmekål og ostecreme

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

Dagen før

  • 400 butter bean
  • 20 g finthakket hvidløg
  • 5 g Groft salt
  • 50 g olivenolie
  • 40 g fint revet frisk ingefær
  • 20 g mild grøn grøn chilipeber skåret i tynde ringe
  • 10 g spidskommen
  • 400 g porre skåret i 1 cm ringe
  • 400 g kål revet i grove stykker

Ostecreme

  • 100 g Arla Harmonie® økologisk piskefløde 38%
  • friskkværnet peber
  • 10 g friskpresset citronsaft
  • 100 g vand
  • 150 g Arla Apetina® hvid ost classic tern
  • 10 g bredbladet persille
  • 5 g dildkvist
  • 10 g kviste af kørvel

NÆRINGSINDHOLD

Energiindhold for hele retten: 12400 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 19 %
Kulhydrat: 39 %
Fedt: 42 %

Fremgangsmetode

Dagen før

Læg bønnerne i blød i koldt vand indtil næste dag.

Hæld bønnerne til afdrypning og kog dem i letsaltet vand, til de er møre. Lad halvdelen af olien blive varm i en pande og steg de kogte butterbeans i små portioner, til de bliver lysebrune og får en stegt overflade. Krydr med halvdelen af ingefær, hvidøg, chili, spidskommen og salt.

Lad resten af olien blive varm i en anden pande og steg porrer, palmekål, resten af ingefær, hvidøg, chili, spidskommen og salt, i ca. 6 min. – eller til kålen er mør. Tilsæt evt. lidt vand undervejs, hvis kålen er meget grov. Tilsæt bønnerne og smag til med salt og peber. Lad retten køle af.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.