Stegt blomkål og majroer med tahin og jordbær
SERVERING
10 portioner
Tahindressing
Energiindhold for hele retten: 5890 kJ
Energifordeling:
Fiber: 56.3 g
Protein: 16 %
Kulhydrat: 43 %
Fedt: 41 %
Rør yoghurt, tahin og citronsaft sammen i en skål. Smag til.
Steg de saftfrie halve citroner på en meget varm og tør pande – til de er mørkebrune og karamelliserede. Skær dem i mindre stykker.
Skær blomkål og majroer i både. Vend dem i olie, salt og peber. Fordel grøntsagerne på en bageplade i ét lag. Bag dem i ovnen – til de er gyldne og med bid. Anret blomkål og majroer på et fad.
Steg kartofler i smør til de er let gyldne. Tilsæt hvidløg, salt og peber. Vend det godt sammen. Fordel de ristede kartofler på grøntsagerne. Dryp tahindressing over retten og pynt med jordbær og karamelisserede citroner – og evt. friskkværnet peber.
Retten kan serveres lun eller kold. Server evt. grillede squash eller grillede hvide asparges til.
Ca. 15-20 min. ved 260° – varmluft.
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000