Sprød kålsalat med chili, hytteost og appelsin

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 50 g Arla Harmonie® økologisk piskefløde 38%
  • friskkværnet peber
  • 4 g fint salt
  • 15 g friskhakket grøn og rød chilipeber
  • 100 g Arla Harmonie® økologisk hytteost 4%
  • 350 g fintsnittet rødkål
  • 100 g fintsnittet savojkål
  • 100 g pære - skåret i mindre stykker
  • 50 g ristede, grofthakkede hasselnød
  • 100 g fileter fra appelsin - skåret i mindre stykker

NÆRINGSINDHOLD

Energiindhold for hele retten: 2830 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 16 %
Kulhydrat: 35 %
Fedt: 49 %

Fremgangsmetode

Pisk fløden til let skum og vend den sammen med hytteost, chili, salt og friskkværnet peber. Vend kålen heri sammen med appelsin og pære – gem lidt appelsin til pynt.

Anret salaten i en stor skål. Pynt med appelsin, pærer og hasselnødder.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.