Spaghetti Carbonara med ekstra grønt

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 20 g finthakket hvidløg
  • 6 g Groft salt
  • 4 stykker æg
  • friskkværnet peber
  • 300 g Arla® piskefløde 38%
  • 150 g løg - skåret i tynde både
  • 250 g Arla® Mozzarella revet 30+
  • 250 g bacon - skåret i små tern
  • 800 g tørret hvid pasta, fx. spaghetti fra FELICETTT®
  • 400 g ekstrafine Ært

Tomatsalat

  • friskkværnet peber
  • 150 g løg - skåret i tynde skiver
  • 800 g modne tomat
  • 6 g flagesalt
  • 300 g grillede peberfrugt
  • frisk basilikum

NÆRINGSINDHOLD

Energiindhold for hele retten: 26270 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 18 %
Kulhydrat: 47 %
Fedt: 35 %

Fremgangsmetode

Kom bacon i en kold pande og steg det ved jævn varme i ca. 5 min. til det er sprødt og gyldent. Tag bacon op, men lad lidt af fedtstoffet blive tilbage i panden. Kom løg og hvidløg i panden og steg det i 2 min. Tilsæt fløde, salt og peber i panden og bring det i kog. Pisk æg og 100 g af osten sammen i en skål.

Kog spaghettien efter anvisningen, den skal være mør, men ikke blød. Lad spaghettien dryppe af i et dørslag og kom den tilbage i gryden sammen med ærterne. Vend først den varme flødemasse og dernæst bacon og æggeosteblandingen i spaghettien. Smag til og server straks sammen med resten af osten og tomatsalaten.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.