Sort quinoa med sukkersaltede porrer og bagt knoldselleri

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

Bagt knoldselleri

  • 10 g Arla Harmonie® økologisk smør
  • 1 g knoldselleri
  • 3 g Groft salt

Sukkersaltede porrer

  • 300 g porre i meget tynde skiver
  • 3 g fint salt
  • 3 g sukker
  • 250 g æble i mindre stykker
  • 200 g kogt sort quinoa

Kærnemælksdressing

  • 100 g Arla Harmonie® økologisk piskefløde 38%
  • 3 g Groft salt
  • friskkværnet peber
  • 30 g friskpresset citronsaft
  • 6 g fintrevet citronskal (usprøjtet)
  • 100 g Arla Harmonie® økologisk kærnemælk 0,5%

NÆRINGSINDHOLD

Energiindhold for hele retten: 6820 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 13 %
Kulhydrat: 57 %
Fedt: 30 %

Fremgangsmetode

Bagt knoldselleri

Skræl sellerien og læg den på et stort stykke staniol. Drys med salt og læg smørret på toppen. Pak den ind og bag den i ca. 1½ time ved 150° eller til den er helt mør. Lad den køle lidt af og skær den i mindre stykker.

Sukkersaltede porrer

Vend porreskiverne med salt og sukker og kom dem i en sigte. Lad dem stå til afdrypning i min. 30 min.

Kærnemælksdressing

Pisk kærnemælk, piskefløde, citronskal og -saft, salt og friskkværnet peber godt sammen til en cremet konsistens. Smag til.

Bland selleri, porrer, quinoa og æbler godt sammen. Anret det i et fad og hæld kærnemælksdressingen over.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.