Sort quinoa med sukkersaltede porrer og bagt knoldselleri
SERVERING
10 portioner
Bagt knoldselleri
Sukkersaltede porrer
Kærnemælksdressing
Energiindhold for hele retten: 6820 kJ
Energifordeling:
Fiber: 0 g
Protein: 13 %
Kulhydrat: 57 %
Fedt: 30 %
Skræl sellerien og læg den på et stort stykke staniol. Drys med salt og læg smørret på toppen. Pak den ind og bag den i ca. 1½ time ved 150° eller til den er helt mør. Lad den køle lidt af og skær den i mindre stykker.
Vend porreskiverne med salt og sukker og kom dem i en sigte. Lad dem stå til afdrypning i min. 30 min.
Pisk kærnemælk, piskefløde, citronskal og -saft, salt og friskkværnet peber godt sammen til en cremet konsistens. Smag til.
Bland selleri, porrer, quinoa og æbler godt sammen. Anret det i et fad og hæld kærnemælksdressingen over.
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000