Skyr surdej

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 250 g hvedemel
  • 150 g Arla® Skyr 0,2%
  • 1000 g vand
  • 150 g rugmel
  • 150 g knækkede rugkerne

NÆRINGSINDHOLD

Energiindhold for hele retten: 8340 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 14 %
Kulhydrat: 81 %
Fedt: 5 %

Fremgangsmetode

Rør ingredienserne sammen og lad dejen stå på køkkenbordet i 6 timer. Stil dejen på køl med “punkteret” låg. Rør rundt i dejen hver 3 dag.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.