Sellerikrebinetter

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 10 kg hvidløg
  • 1 kg knoldselleri
  • 50 g Arla Harmonie® økologisk piskefløde 38%
  • 100 g æg
  • friskkværnet peber
  • 50 g renset persille
  • 150 g parmesan eller Arla® Tistrup Digekrone, økologisk - skåret i tern
  • 100 g rasp eller tør brødkrumme
  • 5 g Salt
  • rapsolie til stegning

Tilbehør

  • 1400 g tomatsalat af tomat , rødløg, tørrede abrikoser, salt og peber
  • 400 g groft rugbrød

NÆRINGSINDHOLD

Energiindhold for hele retten: 13600 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 16 %
Kulhydrat: 55 %
Fedt: 29 %

Fremgangsmetode

Riv sellerien groft. Kør ost, rasp, persille og hvidløg i en foodprocessor til det er finthakket. Tilsæt selleri og osteblandingen i en stor skål. Tilsæt æg, fløde, salt og peber og ælt det godt sammen. Form flade kugler af grønsagsmassen og steg dem lysebrune i panden i olie – bag dem evt. færdig i ovnen.

Server evt. krebinetterne med en god tomatsalat og rugbrød.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.