Sauce tartare – kold krydret sauce

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 3 g Groft salt
  • 10 g zittauerløg
  • 2 g 2 hårdkogte æg
  • friskkværnet peber
  • 30 g finthakkede kapers
  • 3 g sukker
  • 175 g Arla Harmonie® økologisk fraiche 5%
  • 20 g finthakkede syltet agurk
  • 10 g sennep
  • 10 g karse

NÆRINGSINDHOLD

Energiindhold for hele retten: 1410 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0.6 g
Protein: 29 %
Kulhydrat: 17 %
Fedt: 54 %

Fremgangsmetode

Vend æg, syltede agurker, kapers og de øvrige ingredienser sammen. Smag til. Stil saucen tildækket i køleskabet mindst ½ time. Rør saucen igennem inden servering.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.