Salat af rosenkål, æbler, kylling og glaskål med kærnemælksfløde
SERVERING
10 portioner
Kærnemælksfløde
Hertil
Energiindhold for hele retten: 15570 kJ
Energifordeling:
Fiber: 0 g
Protein: 29 %
Kulhydrat: 41 %
Fedt: 30 %
Vask rosenkålen og fjern de yderste, mørke blade. Snit rosenkålen meget fint og ”ælt” kålen med salt og æbleeddike.
Vend forsigtigt rosenkål, kylling, glaskål, æbler og peber sammen i en stor skål.
Blend kærnemælk, mayonnaise, fløde, salt og peber til en skummende dressing.
Anret salaten på et fad, dryp dressingen over og server med groft rugbrød.
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000