Salat af rosenkål, æbler, kylling og glaskål med kærnemælksfløde

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 15 g Groft salt
  • 40 g æbleeddike
  • 800 g rosenkål
  • friskkværnet peber
  • 1000 g glaskål i tynde stave
  • 500 g rødkindede, syrlige æble i tynde både
  • 1000 g koldt, tilberedt kyllingekød i mindre stykker

Kærnemælksfløde

  • 50 g Arla Harmonie® økologisk piskefløde 38%
  • 1,5 g Groft salt
  • friskkværnet peber
  • 50 g mayonnaise
  • 100 g Arla Harmonie® økologisk kærnemælk 0,5%

Hertil

  • groft rugbrød

NÆRINGSINDHOLD

Energiindhold for hele retten: 15570 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 29 %
Kulhydrat: 41 %
Fedt: 30 %

Fremgangsmetode

Vask rosenkålen og fjern de yderste, mørke blade. Snit rosenkålen meget fint og ”ælt” kålen med salt og æbleeddike.

Vend forsigtigt rosenkål, kylling, glaskål, æbler og peber sammen i en stor skål.

Kærnemælksfløde

Blend kærnemælk, mayonnaise, fløde, salt og peber til en skummende dressing.

Anret salaten på et fad, dryp dressingen over og server med groft rugbrød.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.