Rustik torskesalat med rodfrugter

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 15 g olivenolie
  • 15 g citronsaft
  • 200 g rodfrugt - fx selleri og gulerod i små tern
  • 6 g Groft salt
  • friskkværnet peber
  • 20 g finthakkede kapers
  • 10 g finthakket dild eller kørvel
  • 30 g finthakkede drueagurk
  • 10 g lage fra drueagurk
  • 300 g Arla Harmonie® økologisk hytteost 4%
  • 500 g kold dampet torsk eller anden hvid fisk
  • 500 g ristet fuldkornsrugbrød - skåret i skiver

NÆRINGSINDHOLD

Energiindhold for hele retten: 8230 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 34 %
Kulhydrat: 49 %
Fedt: 17 %

Fremgangsmetode

Sauter rodfrugterne i olie og citronsaft i ca. 3 min.

Pluk fisken i mindre stykker. Vend rodfrugter, fisk og de øvrige ingredienser sammen. Tilsæt salt, peber og lage fra drueagurkerne. Smag til. Server salaten med ristet rugrbød til.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.