Rosmarinsyltede tyttebær

SERVERING

1 portioner

Ingredienser

  • 4 stykker vand
  • 4 stykker frisk rosmarinkvist
  • 4 stykker laurbærblad
  • 1 kg tyttebær
  • 1 kg syltesukker

NÆRINGSINDHOLD

Energiindhold for hele retten: 19070 kJ

Energifordeling:

Fiber: 37.8 g
Protein: 1 %
Kulhydrat: 97 %
Fedt: 2 %

Fremgangsmetode

Rens og skyl bærrerne. Kog vandet op i en gryde. Kom bær, rosmarin og laurbær i og bring det i kog. Kog det i ca. 5 min. under låg. Tilsæt sukker og kog i yderligere ca. 2 min. Lad blandingen køle af i en bradepande og hæld på glas. Opbevar syltet på køl.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.