Røget makrel- eller sildesalat

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • friskkværnet peber
  • 30 g citronsaft
  • 8 stykker radise i små tern
  • 1 g fintsnittet purløg
  • Salt
  • 150 g Kløver® yoghurt 2% græsk inspireret
  • 50 g Arla Harmonie® økologisk tykmælk 3,5%
  • 200 g røget makrel eller sild, renset

NÆRINGSINDHOLD

Energiindhold for hele retten: 1580 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 28 %
Kulhydrat: 9 %
Fedt: 63 %

Fremgangsmetode

Rør yoghurt, tykmælk, radiser, citronsaft og purløg sammen. Pluk fisken i mindre stykker og vend det i dressingen. Smag til med salt og peber.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.