Rødkål og kamutsalat med flødevinaigrette
SERVERING
10 portioner
Fløde vinaigrette
Energiindhold for hele retten: 8410 kJ
Energifordeling:
Fiber: 33.4 g
Protein: 9 %
Kulhydrat: 62 %
Fedt: 29 %
Kog kamutkorn i æblejuice og salt i ca. 25 min eller til de er møre, men gerne med lidt bid. Hæld evt. overskydende juice fra og lad kamutkorne køle af. Bland kamutkorn, rødkål, rosenkål og tranebær godt sammen – gem lidt tranebær til pynt.
Pisk piskefløde, sennep, eddike, honning, salt og peber godt sammen. Smag til.
Vend dressingen i salaten og anret i et stort fad. Pynt med tranebær.
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000