Rødkål og kamutsalat med flødevinaigrette

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 300 g æblejuice
  • 6 g Salt
  • 200 g kamutkorn
  • 300 g fintsnittet rødkål
  • 150 g blancerede rosenkål i tynde skiver
  • 100 g tranebær

Fløde vinaigrette

  • 150 g Arla Harmonie® økologisk piskefløde 38%
  • friskkværnet peber
  • 25 g æblecidereddike
  • 30 g honning
  • 3 g Salt
  • 20 g sennep

NÆRINGSINDHOLD

Energiindhold for hele retten: 8410 kJ

Energifordeling:

Fiber: 33.4 g
Protein: 9 %
Kulhydrat: 62 %
Fedt: 29 %

Fremgangsmetode

Kog kamutkorn i æblejuice og salt i ca. 25 min eller til de er møre, men gerne med lidt bid. Hæld evt. overskydende juice fra og lad kamutkorne køle af. Bland kamutkorn, rødkål, rosenkål og tranebær godt sammen – gem lidt tranebær til pynt.

Flødevinaigrette

Pisk piskefløde, sennep, eddike, honning, salt og peber godt sammen. Smag til.

Vend dressingen i salaten og anret i et stort fad. Pynt med tranebær.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.