Rødgrød med fløde
SERVERING
10 portioner
Hertil
Energiindhold for hele retten: 10170 kJ
Energifordeling:
Fiber: 0 g
Protein: 3 %
Kulhydrat: 65 %
Fedt: 32 %
Skyl bærrene, og fjern blomst og stilke. Kom bærrene (undtagen hindbær) i en gryde med vand og sukker, rør godt rundt. Lad bærrene trække i et par timer, så de safter.
Sæt gryden over ved svag varme, og lad bærrene komme i kog, skum af, og lad bærrene koge i 2-3 min. Træk gryden af varmen og rør forsigtigt hindbærrene i, så de forbliver så hele som muligt.
Jævn grøden let med kartoffelmel rørt op i lidt kold vand. Hæld grøden i serveringsskåle og drys med et tyndt lag sukker, så den ikke trækker skind. Afkøl i køleskabet. Server rødgrøden med piskefløde eller god vaniljeis.
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000