Rødgrød med fløde

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 200 g vand
  • 300 g sukker
  • 200 g hindbær
  • 2 spsk kartoffelmel
  • 1000 g blandede bær fx jordbær, ribs, blåbær og solbær

Hertil

  • 200 g Arla Harmonie® økologisk piskefløde 38%

NÆRINGSINDHOLD

Energiindhold for hele retten: 10170 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 3 %
Kulhydrat: 65 %
Fedt: 32 %

Fremgangsmetode

Skyl bærrene, og fjern blomst og stilke. Kom bærrene (undtagen hindbær) i en gryde med vand og sukker, rør godt rundt. Lad bærrene trække i et par timer, så de safter.

Sæt gryden over ved svag varme, og lad bærrene komme i kog, skum af, og lad bærrene koge i 2-3 min. Træk gryden af varmen og rør forsigtigt hindbærrene i, så de forbliver så hele som muligt.
Jævn grøden let med kartoffelmel rørt op i lidt kold vand. Hæld grøden i serveringsskåle og drys med et tyndt lag sukker, så den ikke trækker skind. Afkøl i køleskabet. Server rødgrøden med piskefløde eller god vaniljeis.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.