Rødbedetatar med skyr og agurk
SERVERING
10 portioner
Energiindhold for hele retten: 5540 kJ
Energifordeling:
Fiber: 29.9 g
Protein: 15 %
Kulhydrat: 61 %
Fedt: 24 %
Hak rødbedestrimlerne fint. Varm olien godt op og sauter halvdelen af rødbederne og skalotteløg i ca. 5 min. Tilsæt rødbedesaft og lad blandingen simre i ca. 15 min. – eller til rødbederne er møre. Vær opmærksom på at den ikke koger tør – tilsæt evt. mere saft. Afkøl rødbedeblandingen.
Tilsæt skyr, drueagurker (gem lidt til pynt), løg, persille, sennep, honning, salt og peber til rødbedeblandingen. Smag til og pynt med drueagurker.
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000