Rødbedetatar med skyr og agurk

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 200 g rødbedesaft eller vand
  • 1000 g rødbede (fehår)
  • 50 g fintsnittet skalotteløg
  • 30 g rapsolie
  • friskkværnet peber
  • 300 g syltet drueagurk i små tern
  • 200 g Arla® Skyr 0,2%
  • 45 g grov sennep
  • 5 g fint salt
  • 10 g strimlet bredbladet persille
  • 25 g fintsnittet rødløg
  • 7 g akaciehonning

NÆRINGSINDHOLD

Energiindhold for hele retten: 5540 kJ

Energifordeling:

Fiber: 29.9 g
Protein: 15 %
Kulhydrat: 61 %
Fedt: 24 %

Fremgangsmetode

Hak rødbedestrimlerne fint. Varm olien godt op og sauter halvdelen af rødbederne og skalotteløg i ca. 5 min. Tilsæt rødbedesaft og lad blandingen simre i ca. 15 min. – eller til rødbederne er møre. Vær opmærksom på at den ikke koger tør – tilsæt evt. mere saft. Afkøl rødbedeblandingen.

Tilsæt skyr, drueagurker (gem lidt til pynt), løg, persille, sennep, honning, salt og peber til rødbedeblandingen. Smag til og pynt med drueagurker.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.