Rødbeder i fad med sennep og tyttebær
SERVERING
10 portioner
Pynt
Energiindhold for hele retten: 9370 kJ
Energifordeling:
Fiber: 54.2 g
Protein: 8 %
Kulhydrat: 43 %
Fedt: 49 %
Fordel rødbeder og tyttebær i et fad.
Smelt smørret i en pande og steg løg, hvidløg og timian i ca. 5 min. ved jævn varme. Tilsæt fløde, cremefraiche, vand, grov sennep, salt og peber og kog blandingen i ca. 1 min. Hæld blandingen over rødbederne. Bag rødbederne midt i ovnen. Pynt med friske timiankviste og server sammen med fx røget kylling.
Ca. 25 min. ved 200°.
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000