Rødbeder i fad med sennep og tyttebær

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 1,5 g kogte små rødbede i kvarte
  • 150 g tyttebær
  • 20 g Arla Harmonie® økologisk smør
  • 25 g finthakket hvidløg
  • 100 g Arla Harmonie® økologisk piskefløde 38%
  • 9 g Groft salt
  • 500 g hakkede zittauerløg
  • friskkværnet peber
  • 50 g grov sennep
  • 100 g vand
  • 150 g Arla Harmonie® økologisk cremefraiche 18%
  • 7 g finthakket timian

Pynt

  • frisk timiankvist

NÆRINGSINDHOLD

Energiindhold for hele retten: 9370 kJ

Energifordeling:

Fiber: 54.2 g
Protein: 8 %
Kulhydrat: 43 %
Fedt: 49 %

Fremgangsmetode

Fordel rødbeder og tyttebær i et fad. 

Smelt smørret i en pande og steg løg, hvidløg og timian i ca. 5 min. ved jævn varme. Tilsæt fløde, cremefraiche, vand, grov sennep, salt og peber og kog blandingen i ca. 1 min. Hæld blandingen over rødbederne. Bag rødbederne midt i ovnen. Pynt med friske timiankviste og server sammen med fx røget kylling.

Bagetid

Ca. 25 min. ved 200°.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.