Ristede Karl Johan svampe og karamelliserede tyttebær til ost
SERVERING
10 portioner
Smørristede Karl Johan svampe
Karamelliserede tyttebær
Energiindhold for hele retten: 7650 kJ
Energifordeling:
Fiber: 0 g
Protein: 17 %
Kulhydrat: 25 %
Fedt: 58 %
Brun smørret og steg svampene ved jævn varme i ca. 15 min. – eller til væsken er fordampet og de begynder at blive gyldne. Smag til med salt og peber.
Lad sukkeret smelte ved jævn varme. Tilsæt smørret og lad det smelte. Kom tyttebærrene i og steg dem ved jævn varme i ca. 6 min. – eller til det begynder at tykne let og karamellisere.
Anret de smørristede svampe, karamelliserede tyttebær og ost i portionsskåle.
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000