Ristede Karl Johan svampe og karamelliserede tyttebær til ost

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

Smørristede Karl Johan svampe

  • 0,5 g Groft salt
  • friskkværnet peber
  • 25 g smør
  • 0,5 kg Karl Johan svampe i skiver eller mindre stykker

Karamelliserede tyttebær

  • 75 g sukker
  • 25 g smør
  • 250 g friske eller frosne, optøede tyttebær
  • 250 g Arla® Tistrup Digekrone, økologisk

NÆRINGSINDHOLD

Energiindhold for hele retten: 7650 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 17 %
Kulhydrat: 25 %
Fedt: 58 %

Fremgangsmetode

Smørristede Karl Johan svampe

Brun smørret og steg svampene ved jævn varme i ca. 15 min. – eller til væsken er fordampet og de begynder at blive gyldne. Smag til med salt og peber.

Karamelliserede tyttebær

Lad sukkeret smelte ved jævn varme. Tilsæt smørret og lad det smelte. Kom tyttebærrene i og steg dem ved jævn varme i ca. 6 min. – eller til det begynder at tykne let og karamellisere.

Anret de smørristede svampe, karamelliserede tyttebær og ost i portionsskåle.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.