Rå jordskokkesalat med havtorn og saltmandler

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • Groft salt
  • friskkværnet peber
  • 10 g rapsolie
  • 50 g havtorn
  • 50 g tørret abrikos i tynde strimler
  • 200 g æble i tynde både
  • 500 g rensede jordskok
  • 100 g Arla Harmonie® økologisk piskefløde 38%
  • Groft salt
  • friskkværnet peber
  • 10 g grofthakket persille
  • 10 g grov sennep
  • 20 g hakkede saltede mandel

Hertil

  • 2,5 kg kogte kartoffel

NÆRINGSINDHOLD

Energiindhold for hele retten: 13980 kJ

Energifordeling:

Fiber: 64.2 g
Protein: 9 %
Kulhydrat: 73 %
Fedt: 18 %

Fremgangsmetode

Pisk havtorn, olie, salt og peber sammen i en skål.

Skær jordskokkerne i tynde skiver på en grøntsnitter eller på mandolinjern. Vend straks med havtorn, så syren fra frugten forhindrer at skokkerne bliver brune. Vend forsigtigt æblerne i skokkerne sammen med tynde strimler af abrikos. Smag salaten til og anret på flade fade.

Bland fløde og sennep i en skål og pisk det let skummende. Tilsæt grofthakket persille, salt og peber. Smag til. Dryp dressingen hen over salaten og drys med de hakkede mandler.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.