Rå jordskokkesalat med havtorn og saltmandler
SERVERING
10 portioner
Hertil
Energiindhold for hele retten: 13980 kJ
Energifordeling:
Fiber: 64.2 g
Protein: 9 %
Kulhydrat: 73 %
Fedt: 18 %
Pisk havtorn, olie, salt og peber sammen i en skål.
Skær jordskokkerne i tynde skiver på en grøntsnitter eller på mandolinjern. Vend straks med havtorn, så syren fra frugten forhindrer at skokkerne bliver brune. Vend forsigtigt æblerne i skokkerne sammen med tynde strimler af abrikos. Smag salaten til og anret på flade fade.
Bland fløde og sennep i en skål og pisk det let skummende. Tilsæt grofthakket persille, salt og peber. Smag til. Dryp dressingen hen over salaten og drys med de hakkede mandler.
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000