Persillerod med fløde, rogn og dild

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

Dildolie

  • 120 g koldpresset rapsolie
  • 1 g dild

Persillerødder

  • 1 liter Arla Harmonie® økologisk piskefløde 38%
  • 5 g fint salt
  • 2 kg skrællede persillerod i grove stykker
  • revet stødt muskatnød
  • 5 g sellerisalt
  • fint salt
  • friskkværnet hvid peber
  • 125 g rød stenbiderrogn

NÆRINGSINDHOLD

Energiindhold for hele retten: 0 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 7 %
Kulhydrat: 21 %
Fedt: 72 %

Fremgangsmetode

Dildolie

Blend dild med rapsolie. Llad dilden bundfælde og sigt forsigtigt det øverste olie fra – til en klar grøn olie.

Persillerødder

Vakumer persillerødder med fløde, sellerisalt, fint salt og muskat, . Kog rødderne i ca. 35 min. – til de er møre. Sigt fløden fra rødderne.

Tilsæt stegnbiderrogn til persillerødderne og smag til med salt og peber. Hæld den sigtede fløde over rødderne og dryp med dildolie.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.