Persillerod med fløde, rogn og dild
SERVERING
10 portioner
Dildolie
Persillerødder
Energiindhold for hele retten: 0 kJ
Energifordeling:
Fiber: 0 g
Protein: 7 %
Kulhydrat: 21 %
Fedt: 72 %
Blend dild med rapsolie. Llad dilden bundfælde og sigt forsigtigt det øverste olie fra – til en klar grøn olie.
Vakumer persillerødder med fløde, sellerisalt, fint salt og muskat, . Kog rødderne i ca. 35 min. – til de er møre. Sigt fløden fra rødderne.
Tilsæt stegnbiderrogn til persillerødderne og smag til med salt og peber. Hæld den sigtede fløde over rødderne og dryp med dildolie.
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000