Ostecreme med masser af radiser og hvidløg
SERVERING
10 portioner
Bagte hvidløg
Energiindhold for hele retten: 1460 kJ
Energifordeling:
Fiber: 3.5 g
Protein: 23 %
Kulhydrat: 26 %
Fedt: 51 %
Skær toppen af hvidløget og dryp med lidt olie og salt. Pak det ind i folie og bag det i ovnen. Afkøl og pres det bløde hvidløgskød ud i en skål.
Kom rygeost i en foodprocessor og kør den helt blank. Tilsæt skyr, fløde, hvidløgspuré, salt og peber og kør hurtigt cremen glat. Smag til evt. med mere salt og peber.
Vend grønsagerne med cremen og server den kold, fx som tilbehør til frikadeller, topping på kartoffelmadder eller fyld i en rugbrødssandwich.
45-60 min. ved 180°.
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000