Ostecreme med masser af radiser og hvidløg

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

Bagte hvidløg

  • 1 g 1 helt hvidløg
  • 0,75 g Groft salt
  • 1,5 g olivenolie
  • 25 g Arla Harmonie® økologisk piskefløde 38%
  • 2 g Groft salt
  • friskkværnet peber
  • 50 g Arla® økologisk skyr 0,2%
  • 100 g rygeost
  • 100 g radise - skåret i kvarte
  • 200 g agurk uden kerner - skåret i 3 mm tykke skiver

NÆRINGSINDHOLD

Energiindhold for hele retten: 1460 kJ

Energifordeling:

Fiber: 3.5 g
Protein: 23 %
Kulhydrat: 26 %
Fedt: 51 %

Fremgangsmetode

Skær toppen af hvidløget og dryp med lidt olie og salt. Pak det ind i folie og bag det i ovnen. Afkøl og pres det bløde hvidløgskød ud i en skål.

Kom rygeost i en foodprocessor og kør den helt blank. Tilsæt skyr, fløde, hvidløgspuré, salt og peber og kør hurtigt cremen glat. Smag til evt. med mere salt og peber.

Vend grønsagerne med cremen og server den kold, fx som tilbehør til frikadeller, topping på kartoffelmadder eller fyld i en rugbrødssandwich.

Bagetid

45-60 min. ved 180°.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.