Oksekødsalat med selleri og peberrod
SERVERING
10 portioner
Pynt
Hertil
Energiindhold for hele retten: 0 kJ
Energifordeling:
Fiber: 0 g
Protein: 0 %
Kulhydrat: 0 %
Fedt: 0 %
Blancher knoldselleri-ternene i letsaltet vand i ca. 2 min. og lad dem dryppe godt af.
Kom hytteost, yoghurt, peberrod, sukker, eddike, salt og peber i en stor skål og vend det godt sammen. Vend forsigtigt oksekød, æbler og bladselleri i cremen. Smag til.
Anret oksekødssalaten i en skål og pynt med bladselleri og æblebåde. Server sammen med rugbrød.
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000