Oksekødsalat med selleri og peberrod

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 200 g knoldselleri i små tern
  • 6 g Groft salt
  • friskkværnet peber
  • 200 g Arla Harmonie® økologisk yoghurt 10%
  • 25 g fintrevet peberrod
  • 10 g sukker
  • 30 g æblecidereddike
  • 450 g Arla Harmonie® økologisk hytteost 4%
  • 100 g bladselleri - skåret i små tern
  • 150 g rødt æble - skåret i små tern
  • 300 g magert kort, eller stegt oksekød

Pynt

  • toppen fra bladselleri
  • æble - skåret i både

Hertil

  • 500 g fuldkornsrugbrød - skåret i skiver

NÆRINGSINDHOLD

Energiindhold for hele retten: 0 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 0 %
Kulhydrat: 0 %
Fedt: 0 %

Fremgangsmetode

Blancher knoldselleri-ternene i letsaltet vand i ca. 2 min. og lad dem dryppe godt af.

Kom hytteost, yoghurt, peberrod, sukker, eddike, salt og peber i en stor skål og vend det godt sammen. Vend forsigtigt oksekød, æbler og bladselleri i cremen. Smag til.

Anret oksekødssalaten i en skål og pynt med bladselleri og æblebåde. Server sammen med rugbrød.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.