Naanbrød

SERVERING

20 portioner

Ingredienser

Naanbrød

  • 100 g Arla Harmonie® økologisk smør - smeltet
  • 750 g hvedemel
  • 250 g ESSENS Kefir
  • 250 g vand lillefingervarmt
  • 30 g gær
  • 20 g flydende honning
  • 50 g olivenolie
  • 10 g havsalt
  • 12 g sort sesamfrø
  • 2 g tørret oregano

Kefirdressing

  • 4 g hakkede frisk mynteblad
  • 175 g agurk i tern
  • 200 g ESSENS Kefir
  • 1,5 g havsalt
  • 5 g limesaft

Pynt

  • frisk mynteblad

NÆRINGSINDHOLD

Energiindhold for hele retten: 17560 kJ

Energifordeling:

Fiber: 33 g
Protein: 9 %
Kulhydrat: 58 %
Fedt: 33 %

Fremgangsmetode

Naanbrød

Rør gæren ud i vandet og tilsæt kefir, honning og smør. Rør melet i og slå dejen godt sammen. Lad dejen hæve tildækket i ca. 2 timer – ca. dobbelt størrelse.

Vend sesamfrø, salt og oregano sammen. Del dejen i ca. 20 stykker og rul dem flade. Pensl med olie og drys med krydderierne. Steg naanbrødene lidt af gangen på en tør pande/grillpande ved jævn varme ca. 5 min. på hver side – pensl og drys igen inden du vender dem. Hold brødene varme indtil serveringen.

Kefirdressing

Rør imens kefir, agurk, limesaft, mynte og salt sammen og smag til. Server naanbrødene lune med kefirdressing til. Pynt med mynte.

Varmholde brød

Ca. 120°.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.