Naanbrød
SERVERING
20 portioner
Naanbrød
Kefirdressing
Pynt
Energiindhold for hele retten: 17560 kJ
Energifordeling:
Fiber: 33 g
Protein: 9 %
Kulhydrat: 58 %
Fedt: 33 %
Rør gæren ud i vandet og tilsæt kefir, honning og smør. Rør melet i og slå dejen godt sammen. Lad dejen hæve tildækket i ca. 2 timer – ca. dobbelt størrelse.
Vend sesamfrø, salt og oregano sammen. Del dejen i ca. 20 stykker og rul dem flade. Pensl med olie og drys med krydderierne. Steg naanbrødene lidt af gangen på en tør pande/grillpande ved jævn varme ca. 5 min. på hver side – pensl og drys igen inden du vender dem. Hold brødene varme indtil serveringen.
Rør imens kefir, agurk, limesaft, mynte og salt sammen og smag til. Server naanbrødene lune med kefirdressing til. Pynt med mynte.
Ca. 120°.
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000