Marengs med hindbær, jordbær og skyr-fløde

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

Marengs

  • 100 g sukker
  • 300 g æggehvide
  • 70 g bløde tørret abrikos - skåret i små stykker
  • 20 g æbleeddike
  • 200 g Arla Harmonie® økologisk piskefløde 38%
  • 100 g Arla® økologisk skyr 0,2%
  • 20 g vaniljesukker
  • 200 g ribs
  • 300 g hindbær

NÆRINGSINDHOLD

Energiindhold for hele retten: 7630 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 13 %
Kulhydrat: 46 %
Fedt: 41 %

Fremgangsmetode

Marengs

Pisk sukker og æggehvider helt stift og sejt. Kør abrikoserne på en foodprocessor sammen med eddiken og vend forsigtigt ned i marengsen. Smør marengsen ud på bagepapir i den ønskede størrelse og bag bunden i ovnen. Den må ikke tage farve og skal være helt sprød. Afkøl marengsbunden.

Pisk fløden stift og vend med skyr og vanillesukker. Anret marengsbunden på et fad, smør skyr-fløden ud over bunden og drys med hindbær og ribs. Server straks.

Bagetid

1-1½ time ved 100°.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.