Marengs med hindbær, jordbær og skyr-fløde
SERVERING
10 portioner
Marengs
Energiindhold for hele retten: 7630 kJ
Energifordeling:
Fiber: 0 g
Protein: 13 %
Kulhydrat: 46 %
Fedt: 41 %
Pisk sukker og æggehvider helt stift og sejt. Kør abrikoserne på en foodprocessor sammen med eddiken og vend forsigtigt ned i marengsen. Smør marengsen ud på bagepapir i den ønskede størrelse og bag bunden i ovnen. Den må ikke tage farve og skal være helt sprød. Afkøl marengsbunden.
Pisk fløden stift og vend med skyr og vanillesukker. Anret marengsbunden på et fad, smør skyr-fløden ud over bunden og drys med hindbær og ribs. Server straks.
1-1½ time ved 100°.
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000