Majspandekage med tomat-koriandersalsa
SERVERING
10 portioner
Tomat-koriandersalsa
Energiindhold for hele retten: 4870 kJ
Energifordeling:
Fiber: 0 g
Protein: 12 %
Kulhydrat: 40 %
Fedt: 48 %
Pisk æg og fløde sammen. Tilsæt mel, salt og bagepulver. Rør grundigt og tilsæt majskerner, forårsløg, limesaft, peanuts, chili og peber. Rør dejen godt sammen og lad den hvile i køleskabet i 20-30 min.
Lad smør og olie blive godt varmt i en pande og hæld dejen herpå. Bag pandekagen ved jævn varme i ca. 5 min. – til dejen har sat sig og er blevet lysebrun. Vend den med en meget bred palet (eller lad den glide over på et fad og vend den tilbage i panden). Bag den færdig i ca. 4 min. på den anden side. Læg den på et fad og skær den ud i lagkagestykker. Server straks med tomatsalsaen.
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000