Majspandekage med tomat-koriandersalsa

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 50 g Arla Harmonie® økologisk piskefløde 38%
  • 6 g Groft salt
  • 104 g æg
  • 75 g hvedemel
  • friskkværnet peber
  • 4 g bagepulver
  • 4 g finthakket rød chilipeber - tilføj efter smag og behag
  • 150 g majskerne
  • 50 g finthakkede forårsløg
  • 30 g limesaft
  • 20 g grofthakkede saltede peanut

Tomat-koriandersalsa

  • 3 g Groft salt
  • friskkværnet peber
  • 10 g olivenolie
  • 20 g friskpresset citronsaft
  • 50 g løg - skåret i meget tynde både
  • 10 g grofthakkede korianderblad
  • 200 g tomat - skåret i små tern
  • 5 g Arla Harmonie® økologisk smør
  • 5 g olivenolie

NÆRINGSINDHOLD

Energiindhold for hele retten: 4870 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 12 %
Kulhydrat: 40 %
Fedt: 48 %

Fremgangsmetode

Pisk æg og fløde sammen. Tilsæt mel, salt og bagepulver. Rør grundigt og tilsæt majskerner, forårsløg, limesaft, peanuts, chili og peber. Rør dejen godt sammen og lad den hvile i køleskabet i 20-30 min.

Lad smør og olie blive godt varmt i en pande og hæld dejen herpå. Bag pandekagen ved jævn varme i ca. 5 min. – til dejen har sat sig og er blevet lysebrun. Vend den med en meget bred palet (eller lad den glide over på et fad og vend den tilbage i panden). Bag den færdig i ca. 4 min. på den anden side. Læg den på et fad og skær den ud i lagkagestykker. Server straks med tomatsalsaen.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.