Løgrelish

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 200 g Arla Harmonie® økologisk piskefløde 38%
  • 9 g Groft salt
  • friskkværnet peber
  • 56 g olivenolie
  • 30 g grov sennep
  • 20 g Lurpak® smør
  • 750 g løg
  • 45 g æbleeddike

NÆRINGSINDHOLD

Energiindhold for hele retten: 22580 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 21 %
Kulhydrat: 45 %
Fedt: 34 %

Fremgangsmetode

Snit løgene i både. Opvarm smør og olie i en stor tykbundet gryde og steg løgene ved lav varme i ca. 6 min. til de er let møre, men stadig har bid. Tilsæt fløden og lad det hele koge ind i ca. 5 min. – eller til fløden tykner. Tag gryden fra varmen og tilsæt den grove sennep, eddike, salt og friskkværnet peber. Smag til når løgene er kølet af og tilsæt evt. mere sennep, eddike og peber.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.