Løgkompot og cashewnødder

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 10 g friskpresset citronsaft
  • 5 g citronskal (usprøjtet)
  • 150 g rødløg - skåret i tynde både
  • 50 g honning
  • 150 g forårsløg - skåret i strimler og stykker
  • 10 stykker sort peberkorn
  • 60 g snaps fx. Brøndum

Hertil

  • 450 g stærk gul ost, fx. Riberhus® økologisk mellemlagret
  • 100 g ristede, saltede cashewnød

NÆRINGSINDHOLD

Energiindhold for hele retten: 13590 kJ

Energifordeling:

Fiber: 34.3 g
Protein: 16 %
Kulhydrat: 28 %
Fedt: 52 %

Fremgangsmetode

Kom de to slags løg i en lille gryde sammen med honning, citronsaft og-skal og peberkorn. Damp blandingen ved svag varme og under låg i ca. 2 min. Vend i løgkompotten 1-2 gange. Tag gryden af varmen og tilsæt snaps. Kom løgkompotten i en skål og stil den tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Smag til.

Skær osten i skiver og anret dem på et fad sammen med løgkompot (uden lage) og cashewnøddekerner.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.