Løgkompot og cashewnødder
SERVERING
10 portioner
Hertil
Energiindhold for hele retten: 13590 kJ
Energifordeling:
Fiber: 34.3 g
Protein: 16 %
Kulhydrat: 28 %
Fedt: 52 %
Kom de to slags løg i en lille gryde sammen med honning, citronsaft og-skal og peberkorn. Damp blandingen ved svag varme og under låg i ca. 2 min. Vend i løgkompotten 1-2 gange. Tag gryden af varmen og tilsæt snaps. Kom løgkompotten i en skål og stil den tildækket i køleskabet i mindst ½ time. Smag til.
Skær osten i skiver og anret dem på et fad sammen med løgkompot (uden lage) og cashewnøddekerner.
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000