Lette flødekartofler med intens smag

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 25 g Groft salt
  • 500 g zittauerløg - skåret i tynde skiver
  • friskkværnet peber
  • 200 g vand
  • 10 g paprika
  • 3 kg skrællede bagekartoffel - skåret i tynde skiver
  • 1 liter Kløver® Madlavningsfløde 15%
  • 12 g finthakket timian

NÆRINGSINDHOLD

Energiindhold for hele retten: 18130 kJ

Energifordeling:

Fiber: 52.4 g
Protein: 10 %
Kulhydrat: 57 %
Fedt: 33 %

Fremgangsmetode

Læg kartofler, løg, timian, paprika, salt og peber taglagt i en halv gastronom. Hæld vandet ved og læg en bageplade eller alufolie over. Bag kartoflerne midt i ovnen i ca. 45 min ved 180°. Tag pladen af og hæld fløden over kartoflerne. Bag dem færdige de sidste 15 min. uden låg. Lad kartoflerne hvile i ca. 10 min.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.