Kålrabi-tortilla
SERVERING
10 portioner
Energiindhold for hele retten: 5670 kJ
Energifordeling:
Fiber: 14.2 g
Protein: 16 %
Kulhydrat: 24 %
Fedt: 60 %
Bland løg, hvidløg, kålrabi og kartofler sammen. Opvarm olivenolien i en stor pande. Tilsæt grøntsagerne og steg under låg eller i ovnen til det er mørt og har taget lidt farve ca. 30 min. Rør jævnligt i kartoflerne.
Pisk æg, fløde, timian, salt og peber sammen. Vend alle de varme grønsager ned i æggeblandingen og vend det godt sammen. Opvarm olien på en ren pande og hæld æggeblandingen deri. Skru ned til jævn varme. Lad tortillaen syde og boble i 10-15 min., til den er fast i kanterne. Vend tortillaen så den bliver flot stegt på den anden side også – det tager 5-6 min. Sluk for varmen og lad tortillaen afkøle lidt, før den skæres i trekanter.
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000