Kålrabi-tortilla

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 9 g grofthakket hvidløg
  • 150 g zittauerløg
  • 20 g olivenolie
  • 250 g kålrabi i tern
  • 250 g kartoffel i tern
  • 50 g Arla Harmonie® økologisk piskefløde 38%
  • 6 g Groft salt
  • 312 g æg
  • friskkværnet peber
  • 20 g olivenolie
  • 10 g finthakket frisk timian

NÆRINGSINDHOLD

Energiindhold for hele retten: 5670 kJ

Energifordeling:

Fiber: 14.2 g
Protein: 16 %
Kulhydrat: 24 %
Fedt: 60 %

Fremgangsmetode

Bland løg, hvidløg, kålrabi og kartofler sammen. Opvarm olivenolien i en stor pande. Tilsæt grøntsagerne og steg under låg eller i ovnen til det er mørt og har taget lidt farve ca. 30 min. Rør jævnligt i kartoflerne.

Pisk æg, fløde, timian, salt og peber sammen. Vend alle de varme grønsager ned i æggeblandingen og vend det godt sammen. Opvarm olien på en ren pande og hæld æggeblandingen deri. Skru ned til jævn varme. Lad tortillaen syde og boble i 10-15 min., til den er fast i kanterne. Vend tortillaen så den bliver flot stegt på den anden side også – det tager 5-6 min. Sluk for varmen og lad tortillaen afkøle lidt, før den skæres i trekanter.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.