Hyben-æble chutney

SERVERING

20 portioner

Ingredienser

  • 125 g citronsaft
  • 750 g Rørsukker
  • 300 g vand
  • 15 g citronskal (usprøjtet)
  • 1 stykker flækket vaniljestang
  • 1000 g hyben
  • 625 g æble i tern
  • 45 g rensede, halverede rød chilipeber

NÆRINGSINDHOLD

Energiindhold for hele retten: 16430 kJ

Energifordeling:

Fiber: 76.8 g
Protein: 1 %
Kulhydrat: 97 %
Fedt: 2 %

Fremgangsmetode

Bring hyben, æbletern og de øvrige ingredienser i kog i en gryde. Kog det ved svag varme og under låg i ca. ½ time – rør af og til. Tilsæt sukkeret og lad chutneyen koge i ca. 5 min. Smag til – chutneyen skal ikke skal være for sød. Hæld chutneyen på glas og server den som tilbehør til faste oste som fx Arla Unika Havgus.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.