Hvid chokoladeskum med mynte – i sifon

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 200 blade Arla Harmonie® økologisk piskefløde 38%
  • 2 blade husblas
  • 80 g hakket hvid chokolade
  • 10 stilke mynte
  • 400 g letmælk

NÆRINGSINDHOLD

Energiindhold for hele retten: 5670 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 7 %
Kulhydrat: 22 %
Fedt: 71 %

Fremgangsmetode

Kom mælk, fløde og myntestilke i en gryde, varm op til kogepunktet og træk derefter gryden fra varmen. Læg husblassen i blød i koldt vand i ca. 5 min. Tilsæt husblas og chokolade til den lune myntefløde. Lad det trække i 20-30 min., så smagen af mynte trækker godt ud i fløden. Sæt fløden i køleskabet og lad det stå minimum 4-5 timer, gerne natten over og køle helt af.

Sigt mynte fra og kom fløden på en sifonflaske. Server chokoladeskummet til friske bær eller fx en frugttærte.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.