Hvid chokoladeskum med mynte – i sifon
SERVERING
10 portioner
Energiindhold for hele retten: 5670 kJ
Energifordeling:
Fiber: 0 g
Protein: 7 %
Kulhydrat: 22 %
Fedt: 71 %
Kom mælk, fløde og myntestilke i en gryde, varm op til kogepunktet og træk derefter gryden fra varmen. Læg husblassen i blød i koldt vand i ca. 5 min. Tilsæt husblas og chokolade til den lune myntefløde. Lad det trække i 20-30 min., så smagen af mynte trækker godt ud i fløden. Sæt fløden i køleskabet og lad det stå minimum 4-5 timer, gerne natten over og køle helt af.
Sigt mynte fra og kom fløden på en sifonflaske. Server chokoladeskummet til friske bær eller fx en frugttærte.
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000