Hot rabarberkylling med perlebyg og blomkål

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 6 stykker Groft salt
  • 10 stykker kyllingeoverlår
  • 20 g sambal oelek
  • 15 g sukker
  • 200 g Arla® piskefløde 38%
  • 400 g rabarber i mindre stykker
  • 40 g flydende honning
  • 30 g koncentreret kyllingefond

Hertil

  • 500 g blomkål - dampes
  • 350 g perlebyg - koges

Pynt

  • purløg

NÆRINGSINDHOLD

Energiindhold for hele retten: 15200 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 26 %
Kulhydrat: 37 %
Fedt: 37 %

Fremgangsmetode

Drys kyllingelårene med salt og brun dem i ovnen til de er let gyldne.

Rør piskefløde, honning, kyllingefond og sambal oelek godt sammen. Hæld flødeblandingen over kyllingelårene og steg dem i ovnen. Vend rabarberstykkerne med sukker og fordel dem på kyllingelårene og steg med de sidste 10 min.

Fordel kylling, rabarber og fløde over den lune perlebyg og blomkål og pynt med purløg.

Bruning

Ca. 10 min. ved 275°.

Stegning

Ca. 20 min. ved 175°.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.