Hot rabarberkylling med perlebyg og blomkål
SERVERING
10 portioner
Hertil
Pynt
Energiindhold for hele retten: 15200 kJ
Energifordeling:
Fiber: 0 g
Protein: 26 %
Kulhydrat: 37 %
Fedt: 37 %
Drys kyllingelårene med salt og brun dem i ovnen til de er let gyldne.
Rør piskefløde, honning, kyllingefond og sambal oelek godt sammen. Hæld flødeblandingen over kyllingelårene og steg dem i ovnen. Vend rabarberstykkerne med sukker og fordel dem på kyllingelårene og steg med de sidste 10 min.
Fordel kylling, rabarber og fløde over den lune perlebyg og blomkål og pynt med purløg.
Ca. 10 min. ved 275°.
Ca. 20 min. ved 175°.
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000