Honning syltede valnødder med blodappelsin

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 100 stykker valnød
  • 3 stykker blodappelsin
  • 200 g vand
  • 200 g sukker
  • 1 dl honning

NÆRINGSINDHOLD

Energiindhold for hele retten: 8500 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 3 %
Kulhydrat: 68 %
Fedt: 29 %

Fremgangsmetode

Blancher valnødderne i kogende vand. Skræl blodappelsinerne (gem skrællen fra én af appelsinerne) og skær dem i grove tern. Skær skrællen i grove strimler.

Bring sukker, vand og honning i kog – og kog det ind til en tyk lage. Bland lagen med valnødder, appelsintern og strimler af skræl og lad det trække i 3 døgn.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.