Hel bagt blomkål med varme krydderier
SERVERING
10 portioner
Marinade
Energiindhold for hele retten: 2400 kJ
Energifordeling:
Fiber: 24.6 g
Protein: 24 %
Kulhydrat: 27 %
Fedt: 49 %
Kom koriander, ingefær, chili, spidskommen, hvidløg, paprika, salt og peber i en foodprocessor og hak det fint. Tilsæt skyr, flødeost og fløde og kør det hurtigt sammen.
Smør blomkålen ind i marinaden, så den er helt dækket. Bag blomkålen på en plade med bagepapir i ovnen – til den er mør men med bid. Lad blomkålen afkøle 10-15 min. før servering. Skær lagkagestykker af blomkålen ved servering.
Ca. 45 min. ved 180°.
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000