Hel bagt blomkål med varme krydderier

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

Marinade

  • 4 g hvidløg
  • 40 g Arla Harmonie® økologisk piskefløde 38%
  • 3 g Groft salt
  • friskkværnet peber
  • 10 g korianderblad
  • 80 g Arla® økologisk skyr 0,2%
  • 2 g røget paprika
  • 6 g frisk ingefær
  • 5 g grøn chilipeber - ikke for stærk
  • 3 g spidskommen
  • 50 g Arla® cream cheese natural 70+ (34%)
  • 1 kg rengjort blomkål

NÆRINGSINDHOLD

Energiindhold for hele retten: 2400 kJ

Energifordeling:

Fiber: 24.6 g
Protein: 24 %
Kulhydrat: 27 %
Fedt: 49 %

Fremgangsmetode

Marinade

Kom koriander, ingefær, chili, spidskommen, hvidløg, paprika, salt og peber i en foodprocessor og hak det fint. Tilsæt skyr, flødeost og fløde og kør det hurtigt sammen.

Smør blomkålen ind i marinaden, så den er helt dækket. Bag blomkålen på en plade med bagepapir i ovnen – til den er mør men med bid. Lad blomkålen afkøle 10-15 min. før servering. Skær lagkagestykker af blomkålen ved servering.

Bagetid

Ca. 45 min. ved 180°.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.