Grønkål med syltede hyldeblomster og økologisk fløde 50%
SERVERING
10 portioner
Hyldeblomsteddike
Pynt
Energiindhold for hele retten: 6270 kJ
Energifordeling:
Fiber: 12.4 g
Protein: 4 %
Kulhydrat: 6 %
Fedt: 90 %
Rør fløde, eddike og salt let sammen. Lad det trække ca. 5 min til flødeskummet tykner.
Skræl stilken på grønkålen med en tyndskræller. Vend grønkålsbladene rundt i flødeskum og anret dem på en tallerken. Drys med salt og pynt med syltede hyldeblomster.
Pluk og rens de udsprungne hyldeblomstskærme. Kom den i et glas eller i en vakuumpose. Hæld en god æbleeddike over og lad dem trække i min. 1 mdr. og gerne op til 1 år. Eddiken får en suveræn smag af hyldeblomst og blomsterne er meget dekorative.
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000