Grønkål med syltede hyldeblomster og økologisk fløde 50%

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 10 g 10 rensede grønkålsblad med stilk
  • 3 g flagesalt
  • 45 g hyldeblomsteddike
  • 300 g Arla® Unika double cream 50%

Hyldeblomsteddike

  • æbleeddike
  • hyldeblomstskærm

Pynt

  • flagesalt

NÆRINGSINDHOLD

Energiindhold for hele retten: 6270 kJ

Energifordeling:

Fiber: 12.4 g
Protein: 4 %
Kulhydrat: 6 %
Fedt: 90 %

Fremgangsmetode

Rør fløde, eddike og salt let sammen. Lad det trække ca. 5 min til flødeskummet tykner.
Skræl stilken på grønkålen med en tyndskræller. Vend grønkålsbladene rundt i flødeskum og anret dem på en tallerken. Drys med salt og pynt med syltede hyldeblomster.

Hyldeblomsteddike

Pluk og rens de udsprungne hyldeblomstskærme. Kom den i et glas eller i en vakuumpose. Hæld en god æbleeddike over og lad dem trække i min. 1 mdr. og gerne op til 1 år. Eddiken får en suveræn smag af hyldeblomst og blomsterne er meget dekorative.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.