Gratinerede porrer med rosmarinkrumme
SERVERING
10 portioner
Energiindhold for hele retten: 5830 kJ
Energifordeling:
Fiber: 0 g
Protein: 17 %
Kulhydrat: 42 %
Fedt: 41 %
Kog porrerne i saltet vand i ca. 10 min., til de er møre og stadig har bid. Dræn vandet fra og lad porrerne tørre godt i hulbakker.
Kog mælk op med salt, peber og muskatnød. Jævn mælken med maizena og lad den koge nogle minutter til en ret tyk mælkesovs. Tilsæt til sidst fløden. Således bevares den friske flødesmag.
Kom brødkrumme, ost, rosmarin, hvidløg og chili i en foodprocessor og kør det til en ensartet rasp. Skær porrerne i passende stykker (5-7 cm) og anret dem i smurte ovnfaste fade. Dæk porrerne med den hvide sovs. Fordel rosmarinraspen herpå i et jævnt lag. Bag porrerne i ovnen til de er gyldne og sprøde.
Ca. 30 min. ved 175°.
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000