Græskarchutney med sennepskorn
SERVERING
20 portioner
Energiindhold for hele retten: 4870 kJ
Energifordeling:
Fiber: 0 g
Protein: 3 %
Kulhydrat: 96 %
Fedt: 1 %
Blancher sennepsfrøene i kogende vand og lad dem dryppe godt af.
Kom sennepsfrøene i en gryde sammen med græskar, kvæde og de øvrige ingredienser. Kog chutneyen ved svag varme og under låg i ca. ½ time. Tag låget af gryden og kog chutneyen i yderligere ca. ½ time eller til væden er kogt næsten væk – rør af og til. Smag til. Lad chutneyen trække tildækket i køleskabet i mindst 1 døgn.
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000