Græskarchutney med sennepskorn

SERVERING

20 portioner

Ingredienser

  • 10 sennepsfrø
  • 3 g Groft salt
  • 150 g zittauerløg i tynde både
  • 200 g sukker
  • 1 g 1 vaniljestang og kornene derfra
  • 500 g skrællet græskar i små tern
  • 250 g skrællet kvæde i små tern
  • 2 dl lagereddike

NÆRINGSINDHOLD

Energiindhold for hele retten: 4870 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 3 %
Kulhydrat: 96 %
Fedt: 1 %

Fremgangsmetode

Blancher sennepsfrøene i kogende vand og lad dem dryppe godt af.

Kom sennepsfrøene i en gryde sammen med græskar, kvæde og de øvrige ingredienser. Kog chutneyen ved svag varme og under låg i ca. ½ time. Tag låget af gryden og kog chutneyen i yderligere ca. ½ time eller til væden er kogt næsten væk – rør af og til. Smag til. Lad chutneyen trække tildækket i køleskabet i mindst 1 døgn.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.