Frugt focaccia
SERVERING
30 portioner
Pensling
Energiindhold for hele retten: 16690 kJ
Energifordeling:
Fiber: 51 g
Protein: 8 %
Kulhydrat: 74 %
Fedt: 18 %
Kom vand, A38®, gær, æble, smør, mel, rørsukker og groft salt i en røreskål. Rør det godt sammen i ca. 1 min med en dejkrog. Skru op på fuld hastighed og kør dejen i 10-12 min. eller til dejen samler sig. Tilsæt rosiner, abrikoser og hasselnøddekerner og kør i yderligere 1 min. Kom dejen i 2 halve gastronombakker med bagepapir. Lad dejen hæve tildækket på køl i 20-24 timer.
Lad dejen temperere på bordet i ca. 2 timer. Pensl forsigtigt brødet med A38®. ”Prik” brødet godt med fingrene og strø med rørsukker. Bag brødet midt i ovnen. Lad brødet køle af på en bagerist.
Ca. 20 min. ved 200° – varmluft.
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000