Flødekartofler med piskefløde

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 15 g Groft salt
  • friskkværnet peber
  • 1 liter Arla® piskefløde 38%
  • 150 g finthakkede løg
  • 1 g fintrevet muskatnød
  • 1500 g kartoffel i skiver
  • 6 g finthakkede frisk timianblad

NÆRINGSINDHOLD

Energiindhold for hele retten: 20740 kJ

Energifordeling:

Fiber: 24.1 g
Protein: 5 %
Kulhydrat: 27 %
Fedt: 68 %

Fremgangsmetode

Læg kartofler, løg, timian, muskatnød, salt og peber taglagt i en halv gastronom eller i en foliebakke. Hæld fløden over kartoflerne. Bag flødekartoflerne til de er møre og fløden er dejlig cremet.

Ud af huset - take away

Skal flødekartoflerne ud af huset, vil vi anbefale en opvarmning i ca. ½ time ved 175° – varmluft.

Tip

Du kan sætte dit eget touch på dine flødekartofler. Prøv fx at tilsætte stegt bacon, friske krydderurter, grillede peberfrugt eller squash i tern, soltørrede tomater eller gratiner flødekartoflerne med ost.

Bagetid

60 – 75 min. ved 150° – varmluft

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.