Flødekartofler med piskefløde
SERVERING
10 portioner
Energiindhold for hele retten: 20740 kJ
Energifordeling:
Fiber: 24.1 g
Protein: 5 %
Kulhydrat: 27 %
Fedt: 68 %
Læg kartofler, løg, timian, muskatnød, salt og peber taglagt i en halv gastronom eller i en foliebakke. Hæld fløden over kartoflerne. Bag flødekartoflerne til de er møre og fløden er dejlig cremet.
Skal flødekartoflerne ud af huset, vil vi anbefale en opvarmning i ca. ½ time ved 175° – varmluft.
Du kan sætte dit eget touch på dine flødekartofler. Prøv fx at tilsætte stegt bacon, friske krydderurter, grillede peberfrugt eller squash i tern, soltørrede tomater eller gratiner flødekartoflerne med ost.
60 – 75 min. ved 150° – varmluft
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000