Flødedampede porrer og rodfrugter

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

  • 100 g Arla Harmonie® økologisk piskefløde 38%
  • friskkværnet peber
  • 10 g finthakket salvie
  • 20 g grøntsagsbouillon (pulver)
  • 6 g Salt
  • 500 g porre - skåret i tykke ringe
  • 100 g rødløg - skåret i tynde skiver
  • 300 g persillerod - skåret i grove stykker
  • 300 g pastinak - skåret i grove stykker

Pynt:

  • fintsnittet top fra en porre

NÆRINGSINDHOLD

Energiindhold for hele retten: 4660 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 11 %
Kulhydrat: 53 %
Fedt: 36 %

Fremgangsmetode

Kog fløde, bouillon, salvie, salt og peber op sammen. Kom grønsagerne i et ovnfast fad og hæld fløden over, vend grøntsagerne godt rundt. Damp grønsagerne i ovnen ved 95° (damp) i ca. 20. min.

Pynt de dampede grøntsager med finthakket porretop.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Arla Pro.

Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
Tlf: 89381000

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.